A sós alaptésztánkat napon szárított paradicsommal – olajbogyóval, kapribogyóval, fokhagymával – együtt dagasztjuk, így egy igazi mediterrán ízélményt értünk el. Kiváló szendvicsalap, de önmagában fogyasztva is magas élvezeti értéket nyújt.
Felhasználási javaslat:
-
- Frissen, pirítva vagy 30 másodperc mikrózás után.
- A minőségmegőrzési idő lejárta előtt a termék lefagyasztható. Fagyasztást követően az alábbi módokon fogyasztható:
- Kiolvasztva (2-3 óra), tetszés szerint pirítva.
- Fagyosan 60-90 másodpercre betéve a mikróhullámú sütőbe, tetszés szerint pirítva.
- Fagyosan felsütve 200°C-on 6-8 percig.
Összetevők: Ivóvíz, édesburgonya liszt, útifű maghéj liszt, tápióka keményítő, mediterrán mix [napon szárított paradicsom, zöld olívabogyó szeletek, fűszerek (fokhagyma pehely, bazsalikom, fekete bors), napraforgó olaj, kapri bogyó, étkezési só], kölesliszt, bambuszrost liszt, aranylenmagliszt, étkezési só, szódabikarbóna, antioxidáns: citromsav.
Átlagos tápérték 100 g termékben |
Energia |
1163 kJ/ 278 kcal |
Zsír |
6,9 g |
amelyből telített zsírsavak |
2,0 g |
Szénhidrát |
39 g |
amelyből cukrok |
3,6 g |
Rost |
18 g |
Fehérje |
4,7 g |
Só |
2,2 g |